G-funk.eu forum

Pełna wersja: Warren G
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Klasyka,Tyle W Tym Temacie!
(17-08-2010 17:10:21)Mietek23 napisał(a): [ -> ]LOL,

To tak jakby napisac ze Snoop sie skonczyl na "Doggystyle" i potem nie nagral juz nic dobrego.. takie stwierdzenia pokazuja tylko ignorancje niektorych sluchaczy.

Nie nic dobrego, a nic wielkiego tak to ujmę jeżeli rozumiesz o co mi chodzi Wink
UWAGA! Dobra teraz na serio nie lubię chamskich for i dlatego sprawdzałem jakie to jest przez napisanie, że Warrenowi wyszła tylko jedna płyta była to taka mała prowokacja z mojej strony, na wielu forach zaraz jakieś debile pisali by "Spierdalaj"

Teraz na co sądzę o Warren G jest jednym z moich ulubionych artystów spokojny głos niezłe teksty oczywiście zgodzicie się że najlepsza jest całą płyta Regulate, z nowszych to np. The Return Of The Regulator single to I Shot the Sheriff
(Nie denerwujcie się jakbyście zachowywali się chamsko już by mnie nie było, a tak fajne forum już chyba wczoraj gdzieś pisałem Big Grin A proszę nie odpowiadać na ten posta i zignorować tamte 2 jeszcze raz sorry trochę mi teraz głupio, ale musiałem sprawdzić)Angel
Wystawiles forumowiczów na próbe? Dzieki za zaufanie Tongue
Jak Warren wydał "Regulate... G Funk Era" w 1994 roku ty miałeś wtedy hmm... na świecie ciebie nie było bo teraz masz 14 lat więc inaczej poznawałeś tą muzykę niż np ja (ja miałem w 1994 roku 14 lat). Nie piszę tego złośliwie, a jedynie z ciekawości bo coraz częściej się z tym spotykam, że małolaty (bez urazy) określają co jest klasykiem, a co nie jest i piszą to z taką pewnością jak redaktor The Source. Wy młodzi powinniście się raczej pytać, a nie odpowiadać. Osobiście bardzo lubię James'a Browna lub Franka Sinatrę ale nie poczuję tej muzyki nigdy tak jak moi rodzice, którzy wychowywali się przy tym, ubierali się inaczej niż teraz, myśleli inaczej niż teraz, zwyczajnie żyli inaczej niż teraz! Pozdrawiam.
Shooter - Tak wystawiłem nie chce być częścią chamskiego forum dlatego to zrobiłem. Ale jak mówię jestem tera w 100% pewien że dobrze trafiłem. Big Grin

Zlevikk - W ROCZNIKU 15!!!Angry. Nie, nie żartuje z tą złością to co ja piszę to jest moim zdanie, nie określam co jest klasykiem bo jak mówisz nie było mnie wtedy na świecie, ale wybrałem taką muzykę a nie inną, nowa muzyka pokroju Lady Gagi i innych pierdół mnie nie kręci. Muzyką zainteresowałem się późno bo w 5klasie czyli jakoś 4lata temu gdy kolega 16letni wgrał mi na mp3 płytę Dre 2001 parę Eminemów. Potem zacząłem to zgłębiać, aż zrozumiałem do jakiej muzyki się urodziłem, moi koledzy z podstawówki jeszcze interesowali się hip-hopem dłuuuuuuuuuużej ode mnie. a skończyli jako fani Lil Wayn'a hitów Akona i tego Davida Guetty. I twierdzą, że są fanami rapu, a ja im odpowiadam zawsze ze spuszczoną głową, że nie lubię już rapu Sad

// Proszę się trzymać tematu, a tego typu prowokacja nie jest dobrym sposobem na "sprawdzanie" forum.

Marcin
(18-08-2010 12:40:03)Zlevikk napisał(a): [ -> ]Jak Warren wydał "Regulate... G Funk Era" w 1994 roku ty miałeś wtedy hmm... na świecie ciebie nie było bo teraz masz 14 lat więc inaczej poznawałeś tą muzykę niż np ja (ja miałem w 1994 roku 14 lat). Nie piszę tego złośliwie, a jedynie z ciekawości bo coraz częściej się z tym spotykam, że małolaty (bez urazy) określają co jest klasykiem, a co nie jest i piszą to z taką pewnością jak redaktor The Source. Wy młodzi powinniście się raczej pytać, a nie odpowiadać. Osobiście bardzo lubię James'a Browna lub Franka Sinatrę ale nie poczuję tej muzyki nigdy tak jak moi rodzice, którzy wychowywali się przy tym, ubierali się inaczej niż teraz, myśleli inaczej niż teraz, zwyczajnie żyli inaczej niż teraz! Pozdrawiam.

Trafiles w sedno sprawy Zlevikk. Puenta tego offtopu powinna brzmiec - "Szanujcie swoich OG's mlodzi sluchacze" Smile
ostatnio troche słuchalem warrena
jego produkcji,
płytek Regulate...G Funk Era,(klasyk proukcyjno-flow) Take A Look Over Your Shoulder(ma sporo gfunkowych jointów)The Return Of The Regulator(płytka srednia z paroma dobrymi wałkami)

spoko sa remixy takich jointów jak So Many Ways,regulate.this dj

warren g to świetny luzacki raper, ma dobre produckje
dodałby, jeszcze spoko nagrywki z 213
z biegiem czasu jak wieksząsc sie zatracił
nowy album to syf,ten ktory ma plan wydac sprawdze ale nienastawiam sie na cuda
az dziwne ze nikt nie wrzucil tu tego klipu jeszce:

klasyk na zywo brzmi conajmnije tak dobrze jak z plyty
Miękki głos, płynne flow, przyjemne bity. Słuchanie go wprawia mnie w dobry nastrój. Ulubiony album to "Regulate...G Funk Era".
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Przekierowanie