G-funk.eu forum

Pełna wersja: WC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Dubb obecnie jest jednym z moich ulubionych raperow, flow ma niepowtarzalne, potrafi przyspieszyc, tak ze nawija 2 razy szybciej niz bit, ale potrafi tez zwolnic i idealnie trafic w bit, GbA to jedna z najlepszych plytek w XXIw jaram sie nia juz nieprzerywanie od 2 lat
WC - Frontline

zajebiscie jedzie
Szkoda tylko, że bit taki monotonny. Nie potrafię polubić produkcji Terrace'a Martina.
to fakt akurat to minus straszny ale WC jak wpada w trans to normlanie az - kurde takiego rapu chce
WC Zawsze spoko.
Ostatnio słucham nawet dużo WC'ego .
Między innymi bardzo podobają mi się:
http://www.youtube.com/watch?v=4ADNiBIbkcc
http://www.youtube.com/watch?v=DS1rwtaeb-g
WC - zajebisty zawodnik wild, wild West. Ma niepowtarzalne umiejętności składania rymów, flow i głos, dlatego nigdy rap Dub'a nie jest monotonny. Świetne utwory w Westside Connection i spory dorobek solowy. Takie płyty jak The Shadiest One czy Ghetto Heisman to mega klasyki (Battlecat na tych LP pokazał power). Tworzył też kozacki skład wraz z "Fooliem" Madd Circle, za który też propsy.
Ostatnie wydawnictwo kozackie, chociaż nie ma porównania do poprzednich solówek i konkretne tracki u brata na CT Experience.

Cóż, teraz czekam na Return Of The Barracuda.

Bartłej - Ghetto Heisman, The Shadiest One >>> Guilty By Affiliation sprawdź poprzednie lp'ki Dubb'a.
He, he mam już na kompie od dawna ściągniętą dyskografię Dub C'ego, ale jakoś nie mogłem nigdy się "zabrać" do przesłuchania Wink. Jak na razie tylko "Wanna Ride", "The Streets" (z Ghetto Heisman), "Cheddar" i "Like That" (z The Shadiest One) kojarzę, ale teraz właśnie, według rady, odpalam oba całe te albumy Big Grin.
Zajebieście podobał mi się jego występ na "The Up In Smoke Tour", razem z Westside Connection. Najlepsze było jak pokazał Crip Walk'a Wink
Jego solowy debiut wymiótł moim zdaniem. Również z Mack 10 i Ice Cube dali radę w tym okresie. Takie moje zdanie, ogólnie warty przesłuchania.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Przekierowanie