(17-08-2010 12:59:37)BigBlackWizard napisał(a): [ -> ]Szkoda grupy świetny rap robili...średnio przepadałem za Mackiem, ale i tak w Connection dobrze się go słuchało przez obecność WC i Ice Cuba. Liczę na szybkie pojednanie liczę również na obniżenie cen płytek 50zł, które trzeba wydać na drugi krążek...może kiedyś uzupełnię dyskografię
Oba krazki idzie dostac w tej samej cenie 32,99zl na Allegro. Dosyc czesto sie pojawiaja..
Bow Down mam za 29zł i mnie zdziwiła cena za 2płytę. Raz po raz patrze i jak są za 3dyszki to sprzedawca pisze wersja ocenzurowana, nie wiem poco w ogóle takie robią Nie mam szczęścia do płytek jedynie co udało mi się fajnie kupić na allegro to Doggystye za 26zł. Chociaż i tak nie zamierzam kupować płytek, bo właśnie ostatnie zamówienie wydoiło ze mnie 200zł spróbuje na gwiazdkę dzięki za info, będę częściej sprawdzać tę pozycję.
Ja z nich trzech zawsze najbardziej lubiłem Ice Cuba i chyba tak pozostanie
A co do newsów sprzed ponad roku o dołączeniu The Game'a do WC to zdecydowanie wolałbym , by Mack10 wrócił niż żeby Game zajął jego miejsce
Jedna z moich ulubionych grup, szczególnie pierwsza płyta przypadła mi do gustu ma ten zajebisty klimat, najlepiej słucha mi się jej w nocy. Szkoda że się rozpadli mam nadzieję że kiedyś rozwiążą to nieporozumienie i powstanie zajebisty album.
Oficjalny remix "Gangsta Nation" Fredwrecka, ktory wyprodukowal rowniez wersje albumowa. Szkoda ze nie zamiescili tego remixu na singlu - fajna piszczalka na koncu wjezdza