G-funk.eu forum

Pełna wersja: Ant Banks
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: Ant_Banks_48f65db278a9d.jpg]

Specjalnie nie trzeba go przedstawiać. Raper i producent z Oakland. Można chyba o nim powiedzieć legenda g-funku. Kozak przez duże K

1993: Sittin' On Somethin' Phat
1994: The Big Badass
1995: Do or Die
1997: Big Thangs
1999: Derty Werk (z T.W.D.Y.)
2000: Lead The Way (z T.W.D.Y.)
Ant Banks moim zdaniem to ciekawy gracz rodem z Kaliforni, dobre produkcje i swietni raperzy - tego mozna sie spodziewac na jego plytach :]
szczegolny kawalek dla mnie to "West Riden'" z King'iem Tee i Spice 1,
warto wspomniec rowniez o duecie Ice Cube-Too $hort w niezlym kawaleczku na tej plycie - "Big Thanks"
na niektorych numerach ma niezle pianinko, czy tez fortepian, heh...
Dobry producent i dobry raper zarazem !
Jeden z lepszych przedstawicieli Bay Area. Pogodne bity + luźna nawijka sprawiają, że miło się go słucha.
Moim zdaniem jest lepszym producentem niz raperem - zreszta podobnie jak E-A-Ski. Napewno jest w trojce najlepszych producentow z Yay Area..
Ant Banks wydał zajebistą płyte The Big Badass z koazckim trackiem Streets Of Oakland. Warto także dodać że jest członkiem grupy Dangerous Crew.
Ant banks to dla mnie przekozak max.Wydał swietne albumy bardzo rowne wszystkie a Big Thangs to dla mnie klasyk z Bay.Niedośc ze ma kapitalne albumy to do tego zapodaje mega kozackie produkcje'.

Album Big Thangs to dla mnie miazga

Na wszystkich płytkach znajdą sie kozaczne tracki

Dziwi mnie maly rozgłos o nim bo to mega legenda zachodu jak dla mnie

Przyblizy mi ktos co sie stalo i nadal dzieje z Banksem po 2000r.Nagrywa cos?
(06-04-2012 17:44:56)funky child napisał(a): [ -> ]Przyblizy mi ktos co sie stalo i nadal dzieje z Banksem po 2000r.Nagrywa cos?

Niestety nie, z tego co mi wiadomo Ant Banks porzucił produkcję i w ogóle muzykę około 2003-2004 roku i pracuje obecnie w nieruchomościach (zajmuje się sprzedażą domów).
Przekierowanie