G-funk.eu forum

Pełna wersja: Street Thugs
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Street Thugs to grupa z Bay Area w sklad ktorej wchodzili reprezentanci East Oakland: Nutt-So i Len oraz przedstawiciel Frisco - Doe. Grupa powstala na poczatku lat 90-tych i w 1994 roku wydala swoj pierwszy i jedyny oficjalny album "Not To Be Fucked With". Plyta wyszla nakladem Snake Pit Records i mozna na niej uslyszec bity tak zajebistych producentow jak GO Twice i Chucksta.

Po sukcesie albumu Street Thugs wyladowalo pod skrzydlami Suge Knight's Managment a sam Nutt-So podjal bliska wspolprace z 2Pac'iem i Outlawz sama zas grupa ulegla rozmontowana..

DYSKOGRAFIA:

Not To Be Fucked With (1994)

Lubię słuchać tej EPki do znudzenia,genialny materiał.

A to kawałek ze składanki BayArea Playaz,produkcji G.O. Twice'a.

Not To Be Fucked Witt, to kozacki albumik, tylko że zna ktoś dokładną datę wydania? Jedne źródła mówią o 1992, drugie 1994, a nawet spotkałem się z datowaniem na rok 1996. The Wekkend mogę słuchać do znudzenia, zakochałem się w bassie od pierwszego usłyszenia.
Na pewno nie 1992,takich beatów na tamte lata by nie zrobili Big Grin,już na na okładce kasety Mack Lew (kaseta jest z 94') była informacja że ma niedługo wyjść album Street Thugs,więc myślę że to jest albo 1994 albo 1995.
1994 - sam Nutt-So mi to potwierdzil jak z nim rozmawialem. Pierwsza czesc mojego obszernego wywiadu z nim juz w ten weekend na Popkillerze!
Dobry album, ale jak dla mnie bez rewelacji Smile

nie slyszalem wczesniej tego albumu,ale tych kilka trackow zacheca do przesluchania calosci
przesłuchuje sobie właśnie i całkiem w pytę ta epka : D
Not To Be Fucked With (1994)-mocny dobry materiał,zajebiste podklady
Track Street Thugs - Deep In The Game tez dobre na produkcji od zajebistego G.O. Twice'a.
Świetna płytka, mocno jarałem się kawałkiem Nut Case. Przekozak
Stron: 1 2
Przekierowanie