Gracz Z Vallejo, członek The Click i kuzyn E-40. Moim zdaniem posiada jeden z bardziej charakterystycznych głosów w branży. Nie do podrobienia. Rewalacyjny może nie jest ale jaram się, sczególnie The Hemp Museum i Hempin' Ain't Easy z kozackim Rap Star.
- 1995 - Tryin' To Get A Buck
- 1996 - The Hemp Museum
- 1999 - Hempin' Ain't Easy
- 2002 - Hard 2 B-Legit
- 2003 - Word Pimpin'
- 2005 - Block Movement
- 2005 - Purple House President
- 2006 - Hood Hustlin'
- 2006 - Gorilla Grindin
- 2007 - Coast 2 Coast
- 2007 - Throwblock Muzic
Dobry playa, ale w Vallejo są lepsi np. Mac Mall albo Little Bruce. "Hemp Museum" to album wyśmienity, ale pozostałe z jego dyskografii takie sobie, nie słyszałem tylko tych 2 albumów z 07, ale ogólnie to przyjemnie się go słucha.
"I'm from the V-A-L-L-E-J-O - Where sellin narcotics is all I know"
Jedna z legend Bay Area - najlepiej wypada na kawalkach z E-40. Polecam sprawdzic pierwsze 3 solowki, sa naprawde swietne no i album The Click bo to mega klasyk!
(21-10-2010 17:59:16)Tobi napisał(a): [ -> ]B-Legit niemiłosiernie odrzuca mnie swoim głosem 
Przesłuchałem "The Hemp Museum" i śmiem twierdzić, że jest to dobra płyta, ale w głównej mierze ze względu na bity.
podpisuje sie pod tym, raper ok, hemp museum bomba -tylko ten głos mi nie podchodzi ( lecz co by nie było naprawdę oryginalny)
Ja również (nie wiem czemu ale jego głos nie podchodzi mi na równi z głosem Big Syke'a )
(25-10-2010 22:04:56)QbaWestSide napisał(a): [ -> ]nie wiem czemu ale jego głos nie podchodzi mi na równi z głosem Big Syke'a
heheh mam to samo - obaj mają tak smętny wokal że idzie przy nich zasnąć