G-funk.eu forum

Pełna wersja: G"Len
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
G"Len - raper powiązany z Bloods & Crips . W 1995 roku wydał G Funkowy album zatytułowany "Woop Woop" .Warto dodać że jest członkiem LA Danver Lane Bloods

[Obrazek: 3523914.jpg]

Dla mnie jeden z najlepszych Bloodsów z Bloods N' Crips.Posiada znakomite (przynajmniej dla mnie) flow i dobry wokal , ogólnie słucha się go przyjemnie jak dla mnie .Swoją drogą album "Woop Woop" to świetny album - jeden z moich ulubionych albumów . A jakie jest wasze zdanie na temat tego rapera ??? Pozdrawiam
Kozacki raper, jeden z moich ulubionych jesli chodzi o Dangerous. Na Rep Yo Set dosyc dosyc, fajnie ze go jeszcze nie kropneli Big Grin Figuero w najlepszym wydaniu Big Grin
nie liczac odpalow loc'a, obok 'just be thankful' clips'a, najlepsza solowka z dangerous records
Zajebista solówka i do tego dobre występy w Bloods & Crips, bardzo dobry raper moim zdaniem.
dla mnie najlepszy raper z B & C , a jego płyta woop woop to moje top 10 G funkowych płyt Big Grin
G' Len dobry herbatnik "Woop Woop" dobra produkcja ale czesto Jej nie słuchałem.
wydaje mi się, że jego debiut to kaseta wydana w 1993 roku G'Len - Why Da Hell U Wanna
(14-02-2011 21:53:35)mimoo21 napisał(a): [ -> ]wydaje mi się, że jego debiut to kaseta wydana w 1993 roku G'Len - Why Da Hell U Wanna
Why Da Hell U Wanna Basehead - poprawny tytul
badz vinyl ktory zreszta gdzies sie u mnie wpokoju wala
Dalibyście linka do ściągnięcia jego albumu, bo nie mogę znaleźć
kozacka płyta trzeba przyznać Smile jego pierwszy album pt. "Why Da Hell U Wanna Basehead" został wydany w 1993 roku na winylu i kasecie
Stron: 1 2
Przekierowanie