Ostatnio cały czas gram w SAMP Role-Play z MiMim i kumplem z WSCrap. Świetna zabawa, polecam wszystkim.
The Crimsy są troche nudne
returN może do was zaniedługo dołącze
(03-05-2009 21:38:00)returN napisał(a): [ -> ]Ostatnio cały czas gram w SAMP Role-Play z MiMim i kumplem z WSCrap. Świetna zabawa, polecam wszystkim.
Na jakim serwerze grasz? Ja jade na LS-RP.net
pozdro
Konterq i tak najlepszy jeszcze tydzień i sobie pogram huhu.
Ja też LS-RP.net i chyba Cie znam.
MiMi - Bruce Parrish
Ja - Lamar Calhoun
Ty - Earl Weston, mam rację?
Odwzorowujesz prawdziwe życie, możesz być kim chcesz. Gangsterem, mechanikiem, detektywem, policjantem, reporterem no kim chcesz, robić co chcesz oczywiście istnieją pewne zasady do których trzeba się stosować itd. Ale masz racje Counter-Strike to jest to!
Dziś jak Wicked Esport aka. ex-MYM dostali w pizde od SK i fnatic...
Daj linka jak możesz do tej gry był bym wdzięczny , a no dostało szkoda ich.
(04-05-2009 17:05:44)returN napisał(a): [ -> ]Ja też LS-RP.net i chyba Cie znam.
MiMi - Bruce Parrish
Ja - Lamar Calhoun
Ty - Earl Weston, mam rację?
Niestety nie ... Saku Takeshiro to mój nick.... musimy się jakoś ustawić na serwerze
Do gry potrzebny jest Ci SA-MP i Gta San Andreas.... jak już wszystko zainstalujesz rejestrujesz się na stronce ls-rp.net.... czytasz poradniki, przegladasz FaQ, piszesz biografię swojej postaci i zaczynasz gre... IP w/w serwera znajdziesz na forum... Polecam, naprawde wciąga... zabijasz nude w deszczowe wiosenne dni :]
Aaa, no akurat tamten ma takie nazwisko i na LS-RP ma ksywkę West dlatego skojarzyłem go z Tobą, no cóż każdy może się pomylić. No można się ustawić, ja zaraz wchodze troche pograć.