Album "100 Wayz" ukaze sie w Sierpniu - goscinnie m.in. Snoop Dogg, Butch Cassidy, LaToya Willimas, Soopafly, Celly Cel, Lady Of Rage, Dru Down i Nate Dogg. Produkcja: Daz Dillinger, Soopafly i Ivan Johnson.
No te dwa tracki to troche lipa, mam nadzieje że album będzie lepszy Oczywiście nie myślę o powrocie (wykonaniem) do Dogg Food ale jak wcześniej Marcin napisał - do Dogg Chit. "that was then this is now" całego nie słuchałem, ale z tego co sprawdziłem to podjarałem sie trackiem "Liquor Store". Klimatem i wykonaniem jest na poziomie Dogg Chit. Pożyjemy, zobaczymy
wiekszosc trackow z "That Was Then, This Is Now" byla pierwotnie przeznaczona na "100 Wayz" - co do nowego albumu to mam nadzieje ze brzmienie bedzie nawiazywac do tego z "Cali Iz Active"/"Dogg Chit" a najbardziej czekam na track z Rage i licze na to ze bedzie to podobny rozpierdol do tego:
Mamy juz okladke i track liste do nowej plytki Doog Pound
Producentem trackow jest Daz Dillinger i Soopafly, wiec moze byc ciekawie
Tracklisting:
01. D.P.G. 2010 (ft. R.B.X.)
02. All You
03. Dogg Pound Gangstaz
04. Another Clip (ft. Soopafly & R.B.X.)
05. Sky's Tha Limit
06. Gotta Let You Know (ft. Nicole Wray & A-Dubb)
07. Good Pu$$y
08. Cheat'n Ass Lover (ft. Nate Dogg & Dru Down)
09. I Fear's No One
10. I Don't Care (ft. The Lady Of Rage)
11. Do U Drank
12. Fly Azz Fucc (ft. Snoop Dogg & The Lady Of Rage)
13. Crazy N Tha Club
14. Spread Tha Luv (ft. Butch Cassidy, Celly Cel & Latoya Williams)
15. Otha'side Of Town (ft. Soopafly & Tokedasmoke)
16. 100 Wayz
Może i ten album nie będzie taki zły, ale ten track jakoś nie powala. Pewnie dlatego, że ten bit brzmi zbyt elektronicznie, a dałoby się z tego zrobić o wiele bardziej klasyczne West Coastowe brzmienie.