G-funk.eu forum

Pełna wersja: South Central Cartel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
"Kickin Game" wyprodukowali wspólnie [Havoc z Prodejem]. A i Havoc na "Kickin Game" nie rapuje.
Havoc w ogóle nie rapuje tylko pierdzieli coś na początku kawałka i na tym kończy się jego udział Tongue
To bardzo wszechstronny z niego artysta w takim razie. Tak czy siak, łykam powoli dysko S.C.C., wczoraj zacząłem "All day everyday", dzisiaj "'N Gatz We Truss", wszystko w zasadzie wchodzi przepięknie. Mniemam, że debiut brzmi zupełnie inaczej, mniej g-funkowo pewnie i boję się tego, ale trzeba będzie i tak obadać. Smile
nie musisz się bać bo trzyma poziom Smile posłuchaj sobie albumików Havoc & Prodeje z SCC Smile MIAZGA Smile
Nie tyle chodzi o poziom, bo ten pewnie trzyma debiut, ale 1992 (jeśli się nie mylę) to jest okres jeszcze przed g-funkiem jako takim, a ja nie jestem jakimś wielkim fanem zachodu sprzed g-funku typu N.W.A., wiesz o co chodzi. Smile
w sumie takim typowo g-funkowym albumem jest tylko All Day Everyday. Debiut jest w trochę innym klimacie ale i tak polecam Smile
Ulubiony mój album to oczywiście All Day, Everyday .Uwielbiam refreny L.V chyba nawet bardziej niż Nate'a. Smile
Mój ulubiony track.
Ten album jest świetny słuchać można non stop Smile

All Day Everyday to jeden z pierwszych albumów g-funkowych jaki usłyszałem, jaram się nim na maxa Smile
Właśnie przesłuchałem All Day Everyday i muszę przyznać że to świetny g-funkowy album. Teraz zabieram się za albumy Havoc & Prodeje Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Przekierowanie