G-funk.eu forum

Pełna wersja: MwS - Początek Końca EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
[Obrazek: kliknij.jpg]
Siema!

Mam do zaprezentowania pierwszą EP'ke składu MwS (Karmel, Kiłej, Kuba). Płytka zawiera 7 kawałków, utrzymanych w klimacie g-funku. Za okładkę odpowiada ziomek Stormrix, za co mu bardzo dziękujemy! Big Grin
Materiał można pobrać z tej strony !!
Zapraszam do przesłuchania i oceny EP. Peace!
O widzę że z okładki został usunięty podpis stacha...
daj mirror na inny serwer Wink
Daj na inny serwęr ok? Tongue
Ha, ha, ha jestem jednym z 10 szczęśliwców, którzy zdąrzyli ściągnąć album Big Grin. Zaraz go obczaję Wink.
ja już go przesłuchałem i mi się szczerze bardzo podoba... Fajny styl reprezentujecie.Big Grin ^^ Nie rozumiem czemu jednym z 10.?
Spróbuj teraz pobrać, to się dowiesz, dlaczego jednym z 10 Wink.

Płytka bardzo fajna, tylko krótka (wiadomo - EP) Big Grin.
Stachu sam uznał, że na przód okładki nie potrzeba podpisu i gdy wysyłał mi wersje w wyższej rozdzielczości już podpisu nie było Wink
Co do serwera, to przepraszam za to. Jeszcze dzisiaj wyśle na inne serwery (między innymi na rapidsahre premium Wink )
P.S. Dzięki za miłe słowa Smile Naprawdę baliśmy sie co do poziomy płytki, jest to w końcu nasz pierwszy materiał Smile Tracków miało być więcej, gotowych mieliśmy w sumie 12. Ale odrzuciliśmy kilka z powodu jakości (gdy nie było sprzętu) lub z powodu słabego wykonania Wink
Mam 2 pytanka Big Grin. Ty to ten gościu po prawej? I, czy możesz napisać w jakim utworze, kiedy rapujesz? Tak z ciekawości pytam Wink
Ja to ten gościu po środku Tongue
1. Intro - Nawijam pierwszy
2. Zajawka - piąty
3.Pod Blokiem - refren i druga zwrotka
4. Zawsze Jest pora - pierwszy
5. Żyje tak jak chce - drugi
6. Hejter - ostatni
7. Outro - ostatni.
Big Grin
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie