G-funk.eu forum

Pełna wersja: MwS - Początek Końca EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
O którego gościa w Hejterze ci konkretnie chodzi ??
(03-09-2010 06:53:02)born2wice napisał(a): [ -> ]Przesłuchałem Hejtera. Wkurwia mnie joł joł. Nigdy tego nie lubiłem.
hehe.. dziwne troszke, ale co kto lubi Tongue
(03-09-2010 06:53:02)born2wice napisał(a): [ -> ]Co do beatmakera...poszukam kogoś dla Was. Niczego nie obiecuję.
O, bylibyśmy wdzięczni Smile Dzięki z góry! Cool
(03-09-2010 06:53:02)born2wice napisał(a): [ -> ]Ten ktoś na tracku Hejtera ma problemy z tempem Big Grin
Jeśli chodzi Ci o Ose, to w pewnym momencie przełamał pentle ale zrobił to celowo. Zresztą nawija od niecałego roku, więc jak na ten czas według mnie i tak dobrze mu to wychodzi Wink
(01-09-2010 14:17:16)Karmel WZSP napisał(a): [ -> ]Naprawdę baliśmy sie co do poziomy płytki, jest to w końcu nasz pierwszy materiał Smile Tracków miało być więcej, gotowych mieliśmy w sumie 12. Ale odrzuciliśmy kilka z powodu jakości (gdy nie było sprzętu) lub z powodu słabego wykonania Wink
hmmm...moglibyście dać te 5 tracków tutaj Big Grin.
Wrzucilibyśmy ale były naprawdę słabe Tongue Niektóre wręcz nie nadawały się do pokazania ludziom (przynajmniej według mnie Tongue)
Gadacie głupoty. Nie które zwrotki konkretne były. Mogli byście tu wrzucić a nie marudzić i sie glupio tłumaczyć że słabe ;P
Kto jak kto ale ja chyba najlepiej wiem że z tracków które nagraliśmy i nie wydaliśmy dobre są może 2 zwrotki,a poza tym część z tych tracków nie było dokończonych tzn. nie było w nich zwrotek któregoś z nas trzech Tongue
Do mnie jutro dotrze oryginał he,he Big Grin
O to gratuluje bo płytek zostało prawie tyle co nic Tongue W zasadzie wersja pudełkowa rozeszła się lepiej niż ta internetowa (o ile można tak to ująć )
Czekam na drugą płytę! Róbcie to bo pęknę z nudów! Smile
Nie ma czego słuchać, a MwS ma fajne kawałki Wink
Dobre jest Smile a najbardziej kawałek "pod blokiem". Fajny, chilloutowy beat, spokojny głos. To mi się podoba Big Grin
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie