G-funk.eu forum

Pełna wersja: Paris
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Z Guerrilla Funk warto wymienić jeszcze kawałek o policji Bring It To Ya z The Conscious Daughters na featuringu. Swoją drogą nieźle jadą te dwie suczki ;D Polecam ich album Gamers. A co do samego Parisa to kozacki zawodnik.
Cytat:New Paris Album in Production Now!

Paris' latest album is in production now! Currently untitled, it's his leanest and most aggressive project in years, and his first offering since 2008's critically-acclaimed Acid Reflex. It promises to deliver hard truth over raw, rough music as never before.

Coming Q1, 2011.

Zapowiada się ciekawie.
Wiecej wiesci z obozu Parisa pod tym linkiem ---> http://www.guerrillafunk.com/newsletter/index.html
Uwielbiam Parisa, jest on w mojej 'topce' w pierwszej trójeczce.
Mmm, uwielbiam tą jego inność, to że ma całkowicie w dupie komerche i od początku tworzy muzykę dla hip hopu.
Ten przekaz, ten mocny głos, to, że porusza ważne tematy, umiejętności <3
Guerilla Funk mogę słuchać bez końca, ogólnie podobają mi się jego wszystkie płyty ; )
Swego czasu się nim jarałem, i jaram się do dziś. Chodź jest o wiele lepszym producentem niż raperem, to bardzo go szanuje za polityczny przekaz, którymi niesie swoimi kawałkami. Moim ulubionym albumem jest Sleeping With The Enemy.
Stron: 1 2
Przekierowanie