G-funk.eu forum

Pełna wersja: 2Pac VS Eazy-E
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Kogo wolicie? Dwa różne style. Dwie legendy Rapu Eazy-E and 2Pac. Ja wybieram Eazy lubię jego wysoki głos, nagrał parę fajnych dissów i należał do N.W.A. .
LOLek - Eazy nawet nie umywa się do Tupaca.
Ja lubię równo ich obydwu, zacząłem od słuchania 2 Pac'a, Eazy'ego trochę później i przypadł mi do gustu po prostu teraz mi się znudził.Tak więc ja lubię ich obydwu.
Hehe 2Pac a Eazy to zupełnie inna liga. Nawet nie ma co ich porównywać, 2Pac był od Eazy'ego wielokrotnie lepszy pod każdym względem.
Ale to jest kogo wolicie, ja wybieram Eazyego.
2 pac,chodz lubie ich obydwu - nie ma co porównywać- najlepszym przykładem są teksty obu Panów Big Grin
2pac to pewne, w ogóle nie rozumiem porównywać go do Eazego przecież ten drugi jeśli by nie ghostwriterzy to by nawet nie rapował.
jestem wilekim fanem Eazy'ego i jestem też fanem 2Pac'a więc nie głosuję w tej ankiecie, każdy z nich miał coś innego w sobie, coś niepowtarzalnego. Jedn co mogę powiedzię że moim zdaniem Świętą Trójcą West Side jest 2Pac, Eazy E i Ice Cube. Peace
(24-08-2010 17:26:06)Original Gangster napisał(a): [ -> ]jestem wilekim fanem Eazy'ego i jestem też fanem 2Pac'a więc nie głosuję w tej ankiecie, każdy z nich miał coś innego w sobie, coś niepowtarzalnego. Jedn co mogę powiedzię że moim zdaniem Świętą Trójcą West Side jest 2Pac, Eazy E i Ice Cube. Peace

Zgadzam się! Eazy i 2Pac są zupełnie inni - oboje niepowtarzalni, ale zagłosowałem na 2Pac'a, ponieważ częściej mam ochotę słuchać jego utworów Wink
(24-08-2010 12:08:46)Marcin napisał(a): [ -> ]Hehe 2Pac a Eazy to zupełnie inna liga. Nawet nie ma co ich porównywać, 2Pac był od Eazy'ego wielokrotnie lepszy pod każdym względem.

Preach!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przekierowanie