G-funk.eu forum

Pełna wersja: Polskie kawałki G
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
He,he tak myślałem, ze ktoś o FFOD wspomni. Przesłuchałem ich album "PromilLennium" i chociaż mam przygotowane tracki na drugą tracklistę to jakoś żaden utwór z tego albumu nie spodobał mi się na tyle, żeby go dać do pierwszej, lub drugiej listy. Co do 2Cztery7 to właśnie "Luz Naturalny" wybrałem na drugą tracklistę, ale od "Dla dobrych typów i młodych dam" jest według mnie kilka lepszych kawałków.

Ogólnie to jeśli ta lista komuś się nie za bardzo podoba, to wątpię, zeby ta druga się spodobała Tongue.
Od Bleiza i Prysa jest sporo bardzo dobrych kawałków, brakuje ich na tej liście
Jest jeden kawałek od Bleiza i jeden od Prysa, nie chciałem, żeby lista była monotonna Wink.
Co do Prysa i Bleiza mogłeś wrzucić na listę ten track:
Ludzie nie słuchajcie " g-funku " z PL! To w ogóle nie ma tego klimatu ... nie czuć tej Kalifornii w tym wszystkim...
"Mamy Przepis" to bardzo fajny kawałek i w sumie mógłbym go dać zamiast "Nie Trzeba" Prysa, ale wtedy Bleiz rapowałby już na 3 kawałkach Tongue. A tak po za tym to według mnie kawałki z listy jakoś nie odstają sporo od "Mamy Przepis" Wink.

He,he ja potrafię poczuć ten klimat w niektórych kawałkach.

Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie