G-funk.eu forum

Pełna wersja: Mac Mall
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jeden z moich ulubionych raperów, rozpoczął karierę albumem "Illegal Business?'', który dla mnie jest jego najlepszym. Oprócz tego wydał jeszcze 13 innych albumów, których niestety wszystkich nie przesuchałem. Z tych nowszych płyt Mac Mall'a, które przesłuchałem zdecydowanie najlepsze jest Da U.S. Open z Mac Dre. Najlepszym kawałkiem Mac Mall'a jest dla mnie "Sic Wit Tis", ale większość jego tracków jest zabójcza np. "Ghetto Theme".

Dyskografia
1993: Illegal Business?
1996: Untouchable
1999: Illegal Business? 2000
1999: Mallennium
2000: Beware of Those (z JT the Bigga Figga)
2001: Immaculate
2002: Mackin Speaks Louder Than Words
2004: The Macuscripts, Vol. 1
2004: Illegal Game (z JT Tha Bigga Figga)
2005: The Macuscripts, Vol. 2
2005: The Macuscripts, Vol. 3
2005: The Macuscripts, Vol. 4
2005: Da U.S. Open (z Mac Dre)
2006: Thizziana Stoned And The Temple of Shrooms
Miałem okazje przesłuchać tylko jedną jego płyte, mianowicie Illegal Bussines i jaram się nią od jakiegoś tygodnia, płyta rozpierdala mi głowe, a bity na tej płycie są dla mnie idealne!
'illegal business'- klasyka bay. jedna z moich ulubionych plyt z vallejo
Popieram fiftyonefifty. Ghetto Theme absolutny klasyk. Plus za charakterystyczny głos. Sam przesłuchałem tylko dwa pierwsze albumy. Na drugim świetny jest "Crestside".
No ja miałem okazję przesłuchać tylko debiut, i powiem że to zaj* album !.Wszystkie kawałki praktycznie trzymają poziom i oczywiście + za świetne bity.
na untouchable ten kawalek wymiata http://www.youtube.com/watch?v=TIQ0uW8Zih0
No ten track miażdży. Świetny tekst i teledysk. Levitti bardzo pasuje do tego podkładu.
Mac Mall - Get Right no wiadomo mój ulubiony jego track KLASYK
1993: Illegal Business?
1996: Untouchable

ostatnio zapodałem sobie
w orginale,obie płytki miażdza klimatem westSmileSmile

kozaki

słuchał ktoś pozostałych płytek jest coś ciekawego???
[Obrazek: macmall3.jpg]
Mac Mall powraca z albumem "The Rebellion Against All There Is".
Album ma wydac Thizzlamic Records, premiere zapowiedziano na Listopad, za produkcje ma odpowiadac Khayree. Dla tych ktorzy nie kojarza Khayree przypomne ze byl odpowiedzialny za produkcje takich plytek jak Young Lay - Black 'N Dangerous i Mac Mall's - Illegal Business?. Zapowiada sie więc dobra produkcja, gościnnie ma wystąpić Ray Luv, Shima, Boss Hog, Luiyo la Musica and Latriece Love.

kilka produkcji Khayree

oraz jeden z ostatnich wspolnych produkcji w/w artystów Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie