G-funk.eu forum

Pełna wersja: Ice Cube
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jego zasługi jako rapera są niepodważalne ale nie zapominajmy, że Cube jest zajebistym producentem! Wyprodukował ponad połowę swojej najlepszej solowej płyty "Death Certificate" (w duecie z Sir Jinx'em). Tutaj macie listę produkcji Cube'a niestety niepełną bo nie ma na niej ostatnich lat.
(02-08-2010 16:33:54)Zlevikk napisał(a): [ -> ]Wyprodukował ponad połowę swojej najlepszej solowej płyty "Death Certificate"
Moim zdaniem najlepsza solówka Cube'a była płytka Lethal Injection.
Z tym że Cube jest zajebistym producentem już się muszę zgodzić Smile
Świetnie, że wspomniałeś Zlevikk o tym, że po za rapowaniem Cube jest również producentem. Swojego czasu miałem wypisać w temacie Cube'a moje ulubione G-Funk'owe produkcje, które wyszły spod jego szyldu. Mam na myśli m.in. produkcje na "Planet Of Da Apes" LM, "Ass, Gas or Cash..." Kid Disaster'a, "Mack 10" (przy tym "Take A Hit")... Poza tym w sporej części podanych tam utworów (link, który podał Zlevikk) nie jest dodane, że był od co-producer'em, dla przykładu "It Was A Good Day" zostało zsamplowane przez Ice Cube'a, a zaaranżowane i dokończone przez DJ Pooh'a.
Friday to produkcja Cub'a!?Nie spodziewałem się tego tak samo jak kawałka How to survive in South Central
hehe "Jak przetrwać w South Central " Smile
Przekierowanie