G-funk.eu forum

Pełna wersja: Najbardziej znienawidzony raper/skład
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jest temat najgorsi raperzy ale spora częśc z was podawała tam raczej tych których po prostu nie trawi więc postanowiłem założyć taki temacik.Czyli tak jak w temacie wymieniajcie swoich najbardziej nielubianych rapajców na których samą myśl dostajecie padaczki.

-Eminem i całe D12
-Spider Loc
-Firma
Soulja Boy, Lil' Wayne, Puff Daddy, Ja Rule, 50 Cent, Lil' Jon, Firma
Ja ogólnie nie mam za dużo raperów, których nienawidzę/bardzo nie lubię. Należą do nich firma, T-Pain i Lil' Wayne, no i jeszcze Peji nie lubię. Ciężko mi powiedzieć, że nie lubię np. Soulja Boya, bo nie znam jego żadnej piosenki. Albo dobra jego akurat też nie lubię, bo miał beef z Ice-T'em Tongue.
The Game.
(01-08-2010 23:13:17)BigM napisał(a): [ -> ]The Game.

Podbijam Tongue

Oprócz tego to jeszcze: O.S.T.R., Firma, PTP, Małpa, Lil' Wayne, Tede, Lupe Fiasco, Hemp Gru i jeszcze reszta tego spedalonego mainstreamu Big Grin
hahah bekaale mowimy tu o muzyce czy o ztciu osobistym, ja mam wyjebane co raperzy robia w zyciu osobistym a jak mi sie muzyka nie podoba to jej poprstu nie slucham wiec jest ciezko nienawidziec
To temat o raperach, a nie o T-Pain'ach.

Cytat:wymieniajcie swoich najbardziej nielubianych rapajców na których samą myśl dostajecie padaczki

Dzisiejszy Snoop Dogg i te wszystkie pseudo-raperzyny typu 50cent czy Lil Wayne.
Firma, Peja, 50 Cent, Lil Wayne, The Game i to chyba na tyle
(03-08-2010 10:41:27)Tobi napisał(a): [ -> ]To temat o raperach, a nie o T-Pain'ach.

T-Pain to jest ponoć raper Tongue (tak pisze na Wikipedii!)
Hmm, nie tyle znienawidzeni, co mnie ich barwa głosu lekko wkurwia: Brotha Lynch Hung, WC i Jay-Z...
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie