18-07-2010, 13:46:44
Witam. Nagrywać zacząłem jakoś w 1999 roku pod ksywką ZLEFF w Olsztyńskim "podziemiu" (tutaj innego hip-hop'u nigdy nie było). Od 2006 roku nie jestem aktywny bo wiecie... moja żona... hmm... wyszła za mnie
Zacząłem "normalnie" pracować i zarabiać na rodzinę ale być może jeszcze kiedyś do tego powrócę. Do tej pory nagrałem dwa nielegale i parenaście kawałków z wieloma olsztyńskimi raperami. Nagrałem też kawałek z Massey'em z Inowrocławia oraz zrobiłem dla niego Intro na jego legalny debiut. Apropos bity też robiłem. Od zawsze miałem marzenie żeby nagrać solowy materiał (12 tracków max). Czy nagram? Nie wiem... nie mówię "tak" nie mówię "nie". Plany są, a życie je zweryfikuje.
2003 Zleff & UKF - Porządek
2004 Zleff & Głowa - By Na Dobre Wyszło
Niestety moja strona internetowa upadła więc nie mam za bardzo jak wam zaprezentować swojej twórczości ale jakiś koleś wrzucił mój kawałek z Massey'em na YouTube więc narazie pokazuje wam to, a jak wrócę z urlopu to wrzucę gdzieś inne numery i dam wam do sprawdzenia. Pozdro. Aha ja rapuję jako drugi w tym kawałku, a bit zrobił olsztyński bitmaker ETEN.
Massey & Zleff [2005] Muzyka Nas Łączy
Zacząłem "normalnie" pracować i zarabiać na rodzinę ale być może jeszcze kiedyś do tego powrócę. Do tej pory nagrałem dwa nielegale i parenaście kawałków z wieloma olsztyńskimi raperami. Nagrałem też kawałek z Massey'em z Inowrocławia oraz zrobiłem dla niego Intro na jego legalny debiut. Apropos bity też robiłem. Od zawsze miałem marzenie żeby nagrać solowy materiał (12 tracków max). Czy nagram? Nie wiem... nie mówię "tak" nie mówię "nie". Plany są, a życie je zweryfikuje.2003 Zleff & UKF - Porządek
2004 Zleff & Głowa - By Na Dobre Wyszło
Niestety moja strona internetowa upadła więc nie mam za bardzo jak wam zaprezentować swojej twórczości ale jakiś koleś wrzucił mój kawałek z Massey'em na YouTube więc narazie pokazuje wam to, a jak wrócę z urlopu to wrzucę gdzieś inne numery i dam wam do sprawdzenia. Pozdro. Aha ja rapuję jako drugi w tym kawałku, a bit zrobił olsztyński bitmaker ETEN.
Massey & Zleff [2005] Muzyka Nas Łączy