G-funk.eu forum

Pełna wersja: Chcę utworzyć g-funkowy mixtape
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
witam !

chcialbym utworzyc mega mixtape (taki na rozmiar 9GB-wej płyty DVD) taki na wiecie klimaty letnie , na plazy w Mielnie posluchac w aucie itp . wy macie doswiadczenie i lubicie te klimaty ja od niedawna sie wtajemniczam w to i czy bedzie tak patrzac na tych mniej i bardziej znanych artystow na cala plytke ?

// Zmieniłem tytuł. Po prostu pisz taki, żeby był związany z tym o czym chcesz pisać.

Marcin
na 20 płyt nawet będzie Smile
aha no to tyle chcialem widziec ;D jak cos to zapytam a tak to bede eksplorowal to co jest napisane na tym forum Smile
Mi się nie chce nagrywać kawałków do samochodu i wybierać, a jakby ktoś zrobił taki mixtape nawet do 50 kawałków i wrzucił byłoby zajebiście Smile
moi faworyci to kurupt , snoop , lil 1/2 dead i inni a tu widze ze jest duzo mniej znanych artystow a dajacych rowniez dobre brzmienia jak Ci znani. Dzieki ze odnalazłem to forum ! Big Grin
heh... no jak ja zaczynałem też za wielu nie znałem Smile poczytaj sobie kilka wątków na temat płyt nadajacych sie na chill a poznasz kilka dobrych tytułów Wink
coolio - fantastic voyage do samochodu bo w koncu nad morze! pitchin on a party quika Smile sam maze zeby sie wybrac bo juz konca roku nie wytrzymuje
proponuje sprawdzić mixtape 2cztery7 - West Side Warsaw Mixtape Smile
Wiele dobrego g-funku Wink
sprawdzony Big Grin dobre jest tez West Coast Story 1 i 2 Mixtapy Dj-a Tuniziano Smile

kawalek "C**j Ci do tego" 2Cztery7 mnie rozwala Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie