Płyta ''Światła Miasta'' Kosztuje 355 zł, a kaseta około 60

Lubię sobie posprawdzać

(06-03-2011 09:11:57)mazitentyp napisał(a): [ -> ] (05-03-2011 14:39:57)macek180 napisał(a): [ -> ]A ja sie pochwalę, że mam Światła Miasta ;D To była 1sza płyta, którą mi kupił ojciec kiedy zaczynałem słuchać w podstawówce, byłem w 1 lub 2 klasie. A jak teraz ona chodzi po 600 zł, to tylko patrzę na półkę i się uśmiecham do siebie z zajebista satysfakcją 
Co do "Zapisków..." to limitowana Edycja jest warta 200 zł.
Natomiast obejrzyjcie sobie świeży wywiad z Tym Typem: http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1299242477
Jeśli to prawda, że Devin The Dude będzie na tej płycie to kawałek będzie na stówe G bombą
A płytę zamawiam w ciemno!
zrób relese w dobrej jakośći vbr świateł miasta 
relese, czyli o zdjęcie Ci chodzi? Jeśli tak, to zamieszczam. A za jakość niezbyt dobrą sory, robiłem komórką, bo na szybko (nie chciało mi się aparatu szukać). A napisałem obok "macek180" jako dowód, że to moje.

(05-03-2011 22:40:43)Bartłej napisał(a): [ -> ]Wielkie dzięki za link do wywaidu. Chociaż słyszałem od kumpla, że żadnych ciekawych konkretów nie było to i tak obejrzę
.
Jak dla mnie wywiadzik git. ;]
zrób relese czyli po prostu ripa

wszędzie jest penisowa jakość 192 kbps a ja potrzebuje lepszej

Jak będę miał czas, bo teraz niebardzo.

Pewnie fani Mesa już wiedzą, ale jeszcze nikt nie napisał to ja napiszę: Na nowej płycie Mesa znajdą się 22 utwory + jeden remix (chodzi o edycję specjalną)

.
a wiadomo czy będzie devin?

Nie wiem, ale pewnie będzie

Wywiad beznadziejny, pytania w stylu co palisz Mes itp. są chyba najbardziej żenujące . Do tego 100 pytań odnośnie płyty.
Wywiad średni, ale nie beznadziejny. A, że większość pytań odnośnie płyty to chyba oczywiste.
Jak komuś nie chce się oglądać wywiadu to tutaj ma krótkie streszczenie pytań/informacji odnośnie płytki:
- Dlaczego akurat taki tytuł?
- na płycie gościnnie udzieli się Pih
- płyta będzie wydana w digipacku
- nowa płyta nie różni się znacznie od poprzedniego albumu Mesa
- stricte punkrockowy kawałek będzie tylko jeden (ufff...

)
- płyta ma wyjść w kwietniu
- na płycie nie będzie za dużo produkcji od samego Mesa
- prym w produkcjach na nową płytę wiodą Bob Air i SoDramatic
- płyta będzie bardzo różnorodna