Ja nie jestem znawcą polskiego rapu i jakoś dużo utworów tego gatunku nie przesłuchałem, także nie mogę stwierdzić, że to najlepsza polska płyta w historii. Ale za to stwierdzam, że to najlepsza polska płyta, jaką ja słuchałem

.
Nie to co ja,

ostatnio słucham tylko tego co polskie

. Sory za offtop.
Najlepsza płyta w CAŁEJ HISTORII POLSKIEGO RAPU? Płyta naprawdę spoko, ale zdecydowanie nie jest najlepsza.

Tak, Mes jeden z najlepszych raperów w Polsce.
Reprezentuje naprawdę wysoki poziom, z płyty na płytę coraz lepszy, a o ' Kandydadach Na Szaleńców ' śmiało można powiedzieć, że jest to jedna z najlepszy płyt w historii polskiego rapu!
Wielki szacunek i oby tak dalej. ; )
Jarałam się długo i nie ściągałam słuchawek, płyta leży na półce. Poziom bardzo wysoki ale teraz martwię się że Mes może za bardzo pójść w tym lekko dziwnym kierunku "poszerzania horyzontów" świetne ale to nie mój typ brzmień. Każdy wydał po solówce teraz czekam wreszcie na 2czter7.
daamn,
trafny komentarz Paulllo. ;]
Mogliby zrobić nowe 2Cztery7, bo "Spaleni" to mega płyta.
Niestety, Pjus ma problemu zdrowotne dotyczące głosu.
a ja obawiam się że może już nie być nowej płyty 2cztery7.chłopaki nic nie mówią o tym projekcie, Pjus w jednym z wywiadów zasugerował że nie prędko nagrają wspólną płytę a i Mes ostatnio serwuje nam coraz mniej G-Funku...
http://www.facebook.com/mestentyp/posts/237577672933634
Ach ten Mes , niesie Polsce g-funk, dobrze że raczy nas takimi perełkami na swoim fb, ale zaraz zaraz czy ten track nie pochodzi czasem z płyty, którą polecił mu jakis znajomy 10 miesięcy temu, bo sam by nigdy nie dowiedział się o jej istnieniu tak samo jak nie wie o istnieniu dziesiątek innych genialnych płyt . ( Chwila zastanowienia ) Tak to ten sam album ! Pogratulować szerokich horyzontów wiedzy o g-funk, z takim tempem to koło osiemdziesiątki sprawdzi Vontela, czy też DGSB.