|
Zachodnie płyty, Zagraniczne wydania
|
|
06-12-2009, 12:05:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2009 18:29:21 przez jeeens5.)
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich!
W najbliższym czasie będę miał na sprzedaż kilka płyt z amerykańskiego hip-hopu (ale nie tylko), same nówki sztuki, wydania zagraniczne tzn. z pełną książeczką, a nie jak to bywa w PL z okładką białą od wewnątrz. Na początek jest to tylko kilka tytułów ale mam nadzieję że będzie się to rozwijać. Jeśli jesteście zainteresowani jakimiś płytami, niezależnie od gatunki, to piszcie tutaj oraz PW/PM, z pewnością odpowiem. Lista płyt które można zamówić bez problemu: P.O.D. - Payable On Death The Game – Code Of The Streets DMX – Get It On The Floor Young Buck – Welcome To The Traphouse Outkast - Idlewild Fat Joe – All Or Nothing Busta Rhymes – Black Friday pt 1 G-Unit Radio vol. 10 Pharrell – In My Mind (The Prequel) Chamillionaire – Ultimate Victory Snoop Dogg – Welcome To Tha Chuuch 5 The Game – Doctors Advocate Wyclef Jean – The Ecleftic Lil Wayne – It’s Weezy Baby Lloyd Banks - Superstar Wu Tang Clan – 8 Diagrams (Metalbox) Wu Tang Clan – 8 Diagrams (CD+DVD) Justin Timberlake - Justified (DVD) Miles Davis – Miles Stones (2CD) Red Hot Chili Peppers – Greatest Videos (DVD) DJ WHOO KID Presents THE BEST OF 50 CENT 2Pac – Life At The House Of Blues Suicide Silence – No Time To Bleed Suicide Silence – The Cleansing Slipknot – All Hope Is Gone Bon Jovi – This Left Feels Right Lil' Wayne & Nicki Minaj - Sucka Free Korn – Take A Look In The Mirror 50 Cent - Curtis Kanye West – Last Registration Pat Metheny Group - Quartet Pat Metheny Group – We Live Here 2Pac – Greatest Hits Offspring – Complete Music Video Colletion Offspring – Americana N.W.A. – Strainght Outta Compton Louis Armstrong - Great Louis Armstrong - Centennial Album - Volume 1 Louis Armstrong - Centennial Album - Volume 2 Louis Armstrong - Essentials Louis Armstrong - Legends Pat Metheny - New Chautauqua Pat Metheny - First Circle Pat Metheny - American Garage Dinah Washington - Low Down Blues Dinah Washington - Essential Nate Dogg - Music & Me Ice Cube - Predator Ice Cube - War & Peace vol. 1 Ice Cube - War & Peace vol. 2 Ice Cube - Greatest Hits Ice Cube - Death Certificate Ice Cube - Amerikkka's Most Wanted Ice Cube - Lethal Injection Eminem - Refil (2CD) Devin The Dude - Greatest Hits Ceny są najniższe jakie tylko mogą być, moja marża jest minimalna, aby płyty chodziły za ludzkie pieniądze a nie 3 razy drożej niż cena sugerowana tylko dla tego że np. w Polsce ich nie ma. Możecie dowiadywać się o każdą płytę - jeśli tylko uda mi się ją odnaleźć na pewno się skontaktuję. |
|||
|
06-12-2009, 12:22:55
|
|||
|
|||
|
RE: Zachodnie płyty, Zagraniczne wydania
Chłopie zrób sobie zapas Lil Wayna, bo my go hurtowo bedziemy kupowac, i jeszcze Justyna.. ^^
From Long Beach to Compton!
|
|||
|
06-12-2009, 12:33:35
|
|||
|
|||
|
haha ^
|
|||
|
06-12-2009, 13:33:46
|
|||
|
|||
|
A tak na serio to np. Death Certificate w jakiej cenie?
From Long Beach to Compton!
|
|||
|
06-12-2009, 13:53:45
|
|||
|
|||
|
Przyzwyczaiłem się do takich odpowiedzi
zrozumcie że ta lista trafia w różne miejsca i do różnych ludzi jeśli ktoś chce kupić gówno to niech ma
|
|||
|
08-12-2009, 16:51:13
|
|||
|
|||
|
UWAGA! Poniższa oferta ważna do 18 grudnia 2009! Nowe płyty w wydaniach zachodnioeuropejskich po 45zł. za sztukę
Method Man & Redman - Blackout 2 Jay-Z - Blueprint 3 50 Cent - Before I Self-Destruct |
|||
|
08-12-2009, 21:44:31
|
|||
|
|||
|
mnie interesuje Refill Ema... ???
|
|||
|
13-02-2010, 13:09:25
|
|||
|
|||
|
Ponawiam:
DMX - Get In On The Floor - 15zł. Outkast - Idewild - 20zł. The Game - LAX - 35zł. (Niedostępna w Polsce!) |
|||
|
04-03-2010, 14:19:32
|
|||
|
|||
|
Ile byś chciał za wszystkie płyty Cube'a? Ew. za każdą osobno ile?
|
|||
|
15-04-2010, 16:07:58
|
|||
|
|||
|
Już od dziś możliwość zamówienia najnowszej płyty Devin'a the Dude - Suite 420!
Cena - 80zł. (+koszt wysyłki 8zł) Chcesz więcej niż jedną sztukę? Wysyłam na swój koszt! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Sprzedam Płyty wydania usa | nas111 | 3 | 459 |
24-07-2011 16:28:16 Ostatni post: Karmazynowicz |
|

zrozumcie że ta lista trafia w różne miejsca i do różnych ludzi