|
Vontel
|
|
29-03-2009, 19:09:53
|
|||
|
|||
|
Vontel
Vontel - reprezentant Phoenix, w stanie Arizona; na swoim koncie ma wydany w roku 1998 krazek Vision Of A Dream - mega klasyk, pomimo zapowiedzi a takze ukazaniu sie prawdopodobnej okladki jego drugiego albumu Tru II Life w magazynie source, plyta nigdy nie wyszla; czy ktos wie co obecnie dzieje sie z Vontelem?
Beatin up on your ear drums with some of that G Funk Some of that gangsta funk Some of that ghetto funk Call it what you want, just don't forget the G |
|||
|
29-03-2009, 19:21:40
|
|||
|
|||
|
RE: Vontel
Vontel to dla mnie bardzo dobry raper,mający w sobie coś,co do niego mnie szczególnie przyciągnęło.Jego płyta "Vision Of a Dream" dla mnie jest jednym z najlepszych G Funkowych albumów jakie kiedykolwiek się ukazały.
|
|||
|
06-04-2009, 23:48:46
|
|||
|
|||
|
Tak dobry raper spokojne ma flow a plyta Vision A Dream to jedna z lepszych plytek G Funkowych jakie slyszalem
,hmmm po prostu nieznaczna czesc nie znanych raperow ma nawet konto na My Space a w tym przypadku nie wiemy o nim nic.
Mój nowy kanał youtube Mój Profil Last FM ♫♫♫ G Funk ♫♫♫ |
|||
|
10-04-2009, 18:18:22
|
|||
|
|||
|
w dodatku bardzo umiejetnie podobnie jak Mr.X ( ktos w ogole kojarzy tego typa? ) łaczył ( bo juz chyba nie łączy- o jego nowych produkcjach ani widu ani slychu ) rapowanie ze spiewem. Vison Of Dreams klasyk of koz.
|
|||
|
10-04-2009, 19:01:20
|
|||
|
|||
|
Ja go kojarzę
|
|||
|
11-04-2009, 15:11:09
|
|||
|
|||
|
'vision of a dream'- najlepsza ze znanych mi plyt z arizony
|
|||
|
13-07-2009, 15:07:32
|
|||
|
|||
|
W internecie ktoś wrzucił 7 kawałków ''niby'' z Tru II Life,dużo osób pisało że to jest fake ale byli tacy co mówili że jest więcej kawałków,czas pokaże może wycieknie więcej kawałków
Mój nowy kanał youtube Mój Profil Last FM ♫♫♫ G Funk ♫♫♫ |
|||
|
13-07-2009, 15:09:38
|
|||
|
|||
|
Obojętnie czyje tam tracki są oprócz Vontela to album jest świetny oprócz jednego tracka. Mistrzowski wyluzowany klimat ze świetnymi bitami.
Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
13-07-2009, 16:09:41
|
|||
|
|||
|
No który to kawałek ? Bo dla mnie wszystkie świetne
|
|||
|
13-07-2009, 16:12:33
|
|||
|
|||
|
Just Clownin. Kompletnie nie pasuje do luźnego klimatu tego albumu i do tych smooth produkcji.
Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

,hmmm po prostu nieznaczna czesc nie znanych raperow ma nawet konto na My Space a w tym przypadku nie wiemy o nim nic.