|
Polityka
|
|
02-09-2011, 19:08:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2011 19:08:54 przez hajzheimer.)
|
|||
|
|||
|
Polityka
Interesujecie sie? Macie w ogole jakiekolwiek pojęcie czy po prostu na to sracie [czemu sie oczywiście wcale nie dziwie]?
Ja staram sie na bieząco śledzic poczynania roznych ludzi ktorych w jakis sposob szanuje, ale obecna klase poliytyczna i ustoj w ktorym zyjemy zdecydowanie odrzucam, jest ewidentnie sprzeczny z moim swiatopogladem. Niedługo wybory parlamentarne, wybieracie sie?
|
|||
|
02-09-2011, 19:13:26
|
|||
|
|||
|
RE: Polityka
Wybrałbym się zagłosować na jakąś mniejszą partię, ale niestety osiemnastkę kończę dopiero w marcu, więc dopiero za 4 lata wypełnię obywatelski obowiązek
"I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
02-09-2011, 19:18:40
|
|||
|
|||
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Anarcho-capitalism Tyle w temacie.
Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
02-09-2011, 19:54:31
|
|||
|
|||
|
Ja gdybym mógł to z chęcią zagłosowałbym na Kongres Nowej Prawicy. Szkoda, że tak mało podpisów im zabakło, żeby móc dostać zaświadczenie uprawniające do zgłoszenia dalszych list bez poparcia zgłoszenia podpisami.
|
|||
|
02-09-2011, 20:06:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2011 20:08:33 przez hajzheimer.)
|
|||
|
|||
|
Ja wlasnie wybieram sie w pazdzierniku glosowac na KNP zobaczymy co z tego wyjdzie, w prezydenckich tez glosowalem wiadomo na kogo
![]() a tak na marginesie cos pasujacego do tematu, no- i z rapem w sumie tez ma cos wspolnego
|
|||
|
02-09-2011, 20:43:36
|
|||
|
|||
|
Na różnych forach,czytam że jest wielu zwolenników JKM'a,a w wyborach wychodzi co innego,to jest tak jak mainstreamowe partie kontrolują media,czy wgl ktoś słyszał o debacie Korwina-Mikkego z Palikotem ? nikt,bo media już mają "swoje" debaty w której występują ci sami co są na co dzień w mediach,i tak już mącą "biednym" ludziom w głowach na kogo mają już głosować,wynika to z tego że przeciętny Kowalski ma tylko do wyboru cztery partie PO,PiS,SLD,PSL, i ma wpajane że niby każdy z nich ma swój program,że jest inny,a gówno prawda,ci ludzie są od 20 lat już w sejmie,jedni i ci sami (tak zwani "najcwańsi z solidarności" czy "banda czworga") i mają swój interes,i jaki mamy porządek w kraju to każdy widzi,i dlatego takie partie jak KNP,czy partia Palikota przez media nie ma przebicia się do ludzi,a swoją jeśli mam głosować to jedynie na partie Janusza Korina-Mikkego,bo wiem że w tym kraju coś by się zmieniło.
Mój nowy kanał youtube Mój Profil Last FM ♫♫♫ G Funk ♫♫♫ |
|||
|
02-09-2011, 21:03:58
|
|||
|
|||
|
Ja obejrzałem całą debatę obu Januszów, ale rzeczywiście w mediach wgl się o tym nie mówi. Zgadzam się z Budryczkiem.
|
|||
|
02-09-2011, 21:16:13
|
|||
|
|||
|
no o tym, ze nie mowia o nich w mediach to wiadomo nie od dziś miejmy jedynie nadzieje ze poradza sobie bez tego
ale drazni mnie sposob postrzegania samej osoby JKM'a przez ludzi [pozornie] inteligentnych, czy ich glowy sa az tak pozamykane i przesiakniete manipulacja ze nie widza tej wszechobecnej obłudy- nie wiem ale szczerze mowiąc mnie to wkurwia, ze ilekroc przytaczam jakiejkolwiek osobie we wlasnym mniemaniu znającej sie na polityce sylwetke JKM'a slysze jakies bzdurne komentarze, ze jest pojebany zwałowy itd W takim razie odpowiedzi w tej sytuacji sa dwie, albo to oni sa pojebani- albo ja innego wyjscia nie widze
|
|||
|
02-09-2011, 22:08:03
|
|||
|
|||
|
no to sobie juz odp hejz
\JKM jest pojebany i to na maksa,koles ma niezle co niektore pomysly,ale gdyby dostal sie do sejmu lub nawet rzadu to i tak nic by nie zrobil,on juz kiedys byl w sejmie on jak Palikot sa siebie warci,niby wielka inteligencja i wogole a na siebie uwage moga zwrocic tylko w najprostszy sposob (wychodznie z studia,wibratory itp) zreszta Palikot to nie polityk tylko jakis idiota,ktorego PO wykorzystala na maksa i wyjebala z pratii niby taki cwaniak a dał się tak wykorzystac hahakolesie typu JKM,Palikot,Giertych czy nawet Lepper coraz pojawiaja sie w polityce, ktorzy nie potrafia wykorzystac swojej pozycji jak nalezy, choc Giertych i Lepper wprowadzili swoje partie do rzadu,co jest nie malym sukcesem wszyscy sie smieja z Giertycha ale on jak minister edukacji byl spoko,mial bardzo dobre pomysly jak mundurki,odswierzenie lektur i wprowadzenie jednego podrecznika na kilka lat, niestety nie wszystkie dalo sie wprowadzic tak samo Lepper niezle pomysly i dobre checi ale złe srodki wybrane do realizacji najbardziej nie trawie,nie znosze PSL i Pawlaka,za kazdym razem cudem wcisnał sie do sejmu i siedza tam i nic nie robia,siedza kase biora i udaja ze cos rolnikom chca pomoc haha ![]() na wybory pewnie pojde,ale na kogo zaglosowac to trudno powiedziec, niema ani jedenj partii ktora jakos do mnie przemawia,napewno chcialbym zeby PO nie wygralo,bo dalej bedzie burdel na calego i tylko bogatym bedzie zylo sie coraz lepiej, zostaj SLD i PiS, po PSL nawet nie biore pod uwage ,tak smao jak PJN haha a kiedy wogole te wybory ?????
|
|||
|
02-09-2011, 22:15:34
|
|||
|
|||
Cytat:mial bardzo dobre pomysly jak mundurki Błagam, powiedz że to była ironia. "I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: jkm.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/_6B0nBvMOsZw/TCFChXTtNCI/AAAAAAAAAC4/29_vXwaCQGQ/s1600/jkm.jpg)

\![[Obrazek: fpia.jpg]](http://img259.imageshack.us/img259/4470/fpia.jpg)