|
Oryginalne ciuchy marki DICKIES
|
|
06-05-2010, 09:12:47
|
|||
|
|||
|
Oryginalne ciuchy marki DICKIES
Właśnie ruszyła nasza strona.
http://www.livinlow.pl/ Jesteśmy oficjalnym przedstawicielem marki Dickies na Polskę. Kultowe west coastowe ciuchy, w których pomykają min. Ice Cube, Mack 10 czy DubC. Zapraszam |
|||
|
06-05-2010, 13:52:51
|
|||
|
|||
|
RE: Oryginalne ciuchy marki DICKIES
W końcu! Propsy.
Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
06-05-2010, 14:15:21
|
|||
|
|||
|
Jak narazie za wiele tam tego nie ma... Ale niech się szybko rozwija ich działalność, tego im życze
|
|||
|
06-05-2010, 15:30:45
|
|||
|
|||
|
No nie wiem czy to takie West Coast'owe
Niechciałbym zobaczyć Ice Cube'a w takiej bluzie - http://www.livinlow.pl/upload/images/pro...ie6000.jpg
"I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
06-05-2010, 18:38:53
|
|||
|
|||
|
Ja bym go chciał dobrze usłyszeć a w co się ubierze to jego sprawa
![]() Napalam się na koszule Dickies hehe last.fm |
|||
|
07-05-2010, 08:26:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2010 08:27:30 przez Wuj WZSP.)
|
|||
|
|||
|
Ceny drogie nie to co np w Niemczech ale polecam wszystkim bo warto dać te 200 pln za spodnie, które przeżyją nie jedne hard'corowe melanże bez szwanku
Gdy by więcej ludzi tak sie nosiło może i ceny były by niższe bo często sprzedawcy są błędnie jechani zza cene Oby sklep sie rozwijał <blunt>Aha i co z większymi rozmiarami conajmniej 2xl? |
|||
|
12-05-2010, 14:30:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2010 17:02:04 przez Marcin.)
|
|||
|
|||
|
ceny są narzucone przez Dickies na całą Europę.
Nie każdy ciuch tej marki jest west coastowy. Klasyka to spodnie 874 i Double Knee, oraz rozpinana koszulina Ice Cube w Dickiesach ![]() http://jetcomx.com/wp-content/uploads/20...cecube.jpg oraz okładka z nadchodzącej płyty
|
|||
|
12-05-2010, 14:52:26
|
|||
|
|||
|
A co do Dickies to mam 4 komplety ,koszula + (WORK PANTS 874) czyli klasyczny model mega wygodne najlepiej się w nich czuje taka moja opinia na temat tego modelu jeżeli ktoś lubi chodzić na szeroko to polecam taki model Dickies Double Knee Work Pants.
West Up!
|
|||
|
24-05-2010, 07:52:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2010 10:39:57 przez Zajawkowicz z 92.)
|
|||
|
|||
|
Mam spodnie Double Knee, kolor musztardowy, lecz kupiłem je i niestety po troszę prezentowałem się w nich i 3 cm za krótkie są
. Wielu się śmiało że wyglądam jakbym miał pampersa, kto Tobie kupił takie spodnie itd.Nie chcę tutaj robić antyreklamy, lecz chyba nie jesteście jedynymi dystrybutorami DICKIES w Polsce. Pewnie większość wie, jaki sklep internetowy sprzedaję ciuchy tej marki i ma większy asortyment. Jednak myślę że z czasem wszystko się zmieni. Na pewno. |
|||
|
24-05-2010, 13:54:54
|
|||
|
|||
|
Przecież nie napisali, że są jedynymi, tylko, że są oficjalnymi.
Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Sprzedam ciuchy! | Wufunky | 0 | 54 |
19-03-2012 12:39:17 Ostatni post: Wufunky |
|

Niechciałbym zobaczyć Ice Cube'a w takiej bluzie -

Gdy by więcej ludzi tak sie nosiło może i ceny były by niższe bo często sprzedawcy są błędnie jechani zza cene
. Wielu się śmiało że wyglądam jakbym miał pampersa, kto Tobie kupił takie spodnie itd.