|
Najlepszy track danego artysty/zespołu
|
|
20-09-2011, 19:12:09
|
|||
|
|||
|
Elo! jakie są Wasze ulubione kawałki danego artysty/zespołu? Podam moje przykłady:
2Pac - Heartz of Men Thug Life - Cradle to the Grave 213 - So Fly Bone Thugs-N-Harmony - Down Foe My Thang Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under Coolio - Too Hot Daz Dillinger - Initated Devin the Dude (wiem, że to nie west, ale nie mogę o nim nie wspomnieć) - Doobie Ashtray Dr. Dre - Deeez Nuuuts Ice Cube - It Was a Good Day K-Dee - Thought I See a Pussy Cat Knoc-Turn'al - What We Do Kurupt - The Hardest Mutha Fuckaz (oraz jego zwrotka w Puffin' On Blunts and Drinkin' Tanquerey) LBC Crew - Feels Good 2 Be DPG Mack 10 - H-O-E-K N.W.A - Parental Discretion Iz Advised Nate Dogg - Hardest Man In Town Eazy-E - Any Last Werdz Snoop Dogg - Tha Shiznit Tha Dogg Pound - Dogg Pound Gangstaz/Respect/I Don't Like to Dream About Gettin' Paid/A Doggz Day Afternoon The DOC - The Formula The Game - Scream On 'Em Warren G - Regulate/I Need A Light/Why Oh Why/I Want It All (Remix)/Yo' Sassy Ways/Speed Dreamin' WC & the MAAD Circle - In a Twist WC - Paranoid/Guilty by Affiliation Westside Connection - Gangsta Nation a Wy? jakie są Wasze ulubione tracki? |
|||
|
20-09-2011, 19:27:01
|
|||
|
|||
|
RE: Najlepszy track danego artysty/zespołu
Naprawdę ciężko jest wybrać jakiś jeden najlepszy kawałek danego artysty/zespołu, ale można spróbować.
Ice Cube - You Know How We Do It 213 - Another Summer 2pac - Life Goes On Kurupt - Game MC Ren - Voyage To Compton Rappin 4 Tay - I'll Be Around K-Dee - Back On Deck Celly Cel - Remember Where You Came From Xzibit - Get You Walk On Starałem się powybierać kawałki, na których artysta udziela się sam, bez żadnych featów. "I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
20-09-2011, 20:31:57
|
|||
|
|||
|
Nie chce mi sie wymieniać ale z dyskografi co mam obecnie na dysku to tylko te :
2pac - Life Goes On Dr.Dre - Nuthin' but a 'G' Thang Nate Dogg - Hardest Man In Town The Game - Spanglish Snoop Dogg - Gin And Juice Warren G - Regulate |
|||
|
21-09-2011, 16:14:07
|
|||
|
|||
|
Gdybym podliczył wszystko, to wyszłaby mi lista całkiem podobna do tej lowridah'a. Też uważam, że "Parental Direction Iz Advised" to najlepszy kawałek N.W.A i to na dodatek jest z 1988 roku, jak na moje TOP 10 kawałków z lat 80.
|
|||
|
10-02-2012, 08:45:04
|
|||
|
|||
|
Shyne - That's Gangsta
Jest to dla mnie jeden z najlepszych utworów jakie nagrano na Świecie. Gdyby ten człowiek nagrywał tylko takie utwory, byłbym jego wyznawcą. Niestety poza tym jednym utworem, podoba mi się zaledwie kilka jego utworów.
|
|||
|
10-02-2012, 10:38:43
|
|||
|
|||
|
Artysta: Ice Cube - You Know How We Do It
Grupa: Westside Connection: You gotta Have Heart |
|||
|
10-02-2012, 17:21:39
|
|||
|
|||
|
Foesum - Lil Somethin' Somethin'
Ice Cube - It Was A Good Day Snoop Dogg - Lay Low / Loosin Control DPG - (aż tak dużo nie słuchałem, zaledwie 2 albumy, ale Forever mi się baardzo podoba ) 2Pac - Me Against The World Dr Dre - Nuthin but a G Thang 213 - Lonely Girl / Another Summer WC - You Know Me / Stickin to the Script Twinz - Eastside LB Lil 1/2 Head - Back in th Days Pozdrawiam
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Najlepszy raper z West Coast ??? | COP_KILLA | 72 | 8,570 |
29-11-2011 16:54:01 Ostatni post: alexpato# |
|