|
Najlepsze g-funkowe piszczały
|
|
13-03-2009, 15:14:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2009 17:04:41 przez Marcin.)
|
|||
|
|||
|
Najlepsze g-funkowe piszczały
W którym tracku wg was słychać najlepsze piszczały?
Moje typy: Bone Thugs-n-Harmony - Thuggish Ruggish Bone Bone Thugs-n-Harmony - Down Foe My Thang Bone Thugs-n-Harmony - 1st of tha Month Powiedzmy, że tyle od nich, hehe. A bardziej ogólnie: Tracki B.G. Knocc Outa & Dresty (Real Brothas i Do or Die) Tracki C-funka Tracki Dre Eazy-E - Real Muthaphukkin G's Tracki Foesum I Smooth 7 - Coolin' In Da Ghetto Ice Cube - You Know How We Do It Tracki Lil 1/2 Deada Menace Clan - Da Hood N.W.A. - Alwayz into Somethin' Street Thugs - Nut Case Tracki Snoop Dogga (Doggystyle) Tracki Playya 1000 Tracki Vontela Tracki Watts Gangstas Tweedy Bird Loc - Y'all Can't Fucc With Us Tracki The Twinz Tracki Tha Dogg Pound Tracki South Central Cartel Mógłbym pisać dokładne tracki, ale za dużo czasu by to zajęło, hehe. No i pewnie zapomniałem o niektórych. Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
13-03-2009, 15:51:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2009 16:12:22 przez COP_KILLA.)
|
|||
|
|||
|
RE: Najlepsze g-funkowe piszały
B.G Knocc Out & Dresta - " Real Brothas "
Eazy E - " Real Muthaphuckkin G's " N.W.A - " Alwayz Into Somethin' " Lil 1/2 Dead - " Givin ' It Up " Lil 1/2 Dead - " Back In The Day " - dla mnie wymiatacz Skoota - " A Winner " Lil 1/2 Dead - " Still Rollin " 2nd II None - " The Dogg'n Me " Sicx - " 9 Millametta " PARIS - " Bring It To Ya " B.G Knocc Out & Dresta - "I'm Livin In 96" Mass 187 - "Krooked City" Cj Mac - "True Game" I wiele wiele innych . Pozdrawiam |
|||
|
13-03-2009, 16:02:45
|
|||
|
|||
|
B.G Knocc Out & Dresta - Real Brothas
Eazy E - Real Muthaphuckkin G's "...Thank God The Gangsta's back..." |
|||
|
13-03-2009, 16:59:48
|
|||
|
|||
|
Sicx - Once Upon Time
CJ Mac - True Game Att Will - Do It Att Will Bloods & Crips - Crip 4 Life Above the Law - Black Superman Dr. Dre - Deeez Nuts Eazy-E - It's On Eazy-E - Real Muthaphuckkin G's Mack 10 - Foe Life Mac Mall - Sic Wit Tis Sam Sneed - U Better Recognize Tweedy Bird Loc - Keep On Walkin Tweedy Bird Loc - Dub Sack Yella - Dat's How I'm Livin ft. BG Knocc Out Steffon - Remember The Dayz South Central Cartel - 17 Switchez MC Eiht - We Come Strapped BG Knocc Out - Whoez Tha G Brotha Lynch Hung - Dead Man Walking |
|||
|
14-03-2009, 20:23:38
|
|||
|
|||
|
RE: Najlepsze g-funkowe piszczały
Widze ze nikt z was nie wymienił chyba Parisa do kawałka bring it to ya
http://www.youtube.com/watch?v=fi7ZoKSMlfA Normalnie wyjebany Bicik jest Później napisze resztę
|
|||
|
18-03-2009, 22:15:36
|
|||
|
|||
|
kurde jak mogłem zapomnieć w mojej liście o Mass 187 - Krooked City
|
|||
|
11-04-2009, 15:00:50
|
|||
|
|||
|
dre - high powered
|
|||
|
14-07-2009, 11:10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2009 11:15:56 przez Blood_.)
|
|||
|
|||
|
Crips - Crip 4 Life
Crips - Steady Dippin' King Tee - Dippin' N.W.A - Alwayz Into Somethin' Above The Law - Murder Rap Above The Law - Kalifornia Att Will - Just Another Day In Compton Menace Clan - Da Hood Menace Clan - What You Say Loon-E-Toon And DJ Mike Tee - Tha Good Old Dayz Street Soulga - Eyes Of The Storm (Feat. MC Ren) Incidents - West Coast (obie wersje) Kausion - Land of The Skanless Kausion - Steal At Will Ice Cube - Ghetto Bird Ice Cube - You Know How We Do It Dr. Dre - The Chronic (praktycznie cały album ;] ) Crimies - Crime Life Mr. Criminal - What's My Name (i dużo więcej od tego amigosa ale nie chce mi sie wypisywać ;P) Spice 1 - Kill' Em All (Feat. MC Eiht) I na koniec mój ulubiony: B.G. Knocc Out - Dat's How I'm Livin' (ale remix z G-Funk Is Here To Stay Vol.3 bo za oryginałem nieprzepadam ;] ) |
|||
|
14-07-2009, 11:53:54
|
|||
|
|||
|
Dodam jeszcze
Flamin - Heartbeat of a Gangsta "Kto się nie wyszalał za młodu, ten na starość będzie skurwysynem"
|
|||
|
14-07-2009, 12:10:42
|
|||
|
|||
|
LIL HALF DEAD THAT"S WHAT YOU GET
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| najlepsze płyty g-funkowe & westcoastowe z ostatnich lat | funky child | 2 | 753 |
18-12-2011 00:49:37 Ostatni post: Grovee |
|
| Najlepszy producent i Najlepsze produkcje G-funkowe... | Dfn86 | 2 | 425 |
27-01-2011 16:15:11 Ostatni post: Dfn86 |
|
| Najlepsze G-Funkowe gitary?? | vasyras | 9 | 1,181 |
23-01-2011 20:53:03 Ostatni post: Jaqb |
|