|
Kilka słow o sobie...
|
|
29-03-2009, 20:07:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2010 19:32:35 przez mironcyo.)
|
|||
|
|||
|
Kilka słow o sobie...
mironcyo - mieszkam w okolicach Koszalina, mam 20lat, obecnie studiuje na Politechnice Koszalinskiej, interesuje sie historią i polityką.
na forumek trafiłem zupełnie przypadkowo przez google, a g-rapu słucham już od ładnych kilku lat, najbardziej lubie słuchać płyt z okresu lat 90' a moim ulubionym artystą jest Vontel Beatin up on your ear drums with some of that G Funk Some of that gangsta funk Some of that ghetto funk Call it what you want, just don't forget the G |
|||
|
29-03-2009, 20:14:22
|
|||
|
|||
|
RE: Kilka słow o sobie...
Witam oficjalnie, hehe.
Widzę, że masz duże rozeznanie w undergroundzie i bardzo fajnie, dużo osób (w tym ja) będzie mogło się dokształcić. Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
29-03-2009, 20:18:42
|
|||
|
|||
|
^ post nie na temat, hehe
witam jeszcze raz i propsuje powstanie owego forumka Beatin up on your ear drums with some of that G Funk Some of that gangsta funk Some of that ghetto funk Call it what you want, just don't forget the G |
|||
|
29-03-2009, 20:20:01
|
|||
|
|||
|
COP_KILLA
COP_KILLA - Mam na imię Łukasz,mam 12(!) lat.Interesuję głównie gangsta rapem/g funkiem,lowriderami,parkourem i kilkoma innymi rzeczami,których nie chce mi się wypisywać.Mieszkam w Zabrzu,na śląsku.Moim ulubionym artystą jest Eazy E,Lil 1/2 Dead,Fo'Clips
|
|||
|
01-04-2009, 21:43:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2009 21:55:44 przez returN.)
|
|||
|
|||
|
No więc tak, nazywam się Igor, mam 16 lat, obecnie zajmuje się pół-profesjonalnym gamingiem, a dokładnie Counter-Strike w przyszłości chciałbym być zawodowym gracze i zgarniać kupe kasy za zabawę :] Słucham rapu od stosunkowo niedawna, moimi ulubionymi raperami są Notorious B.I.G, Snoop Dogg (dużo osób przestaje go słuchać, ale ja słucham go już szmat czasu i ciągle się jaram) MC Eiht, MC Ren, Mack 10 to taka piątka którą lubie na równi, ulubionym zespołem jest Compton's Most Wanted, Bloods & Crips łącznie z NRR i DR. Mieszkam w Zabrzu podobnie jak COP_KILLA. Poza rapem nie słucham niczego innego
A trafiłem tutaj przez MiMiego i Scorpiona którzy mnie zaprosili na tą stronę
![]() |
|||
|
02-04-2009, 06:24:07
|
|||
|
|||
|
Nazywam się Bartek, mam 17 lat. Interesuję się rapem w każdym rodzaju, ale głównie gangsta rap/g-funk. Oprócz tego moim hobby jest koszykówka, gram i oglądam. Moimi ulubionymi raperami są MC Eiht, 2Pac, Biggie, Big L, Snoop Dogg, Ice Cube, Eazy E. Ulubione zespoły to SCC, B&C, CMW. Mieszkam w Zielonej Górze, a trafiłem tu poprzez forum wscrap.pl.
|
|||
|
02-04-2009, 10:46:30
|
|||
|
|||
|
Mam na imię Przemek, mam 15 lat. Rapu słucham od jakiegoś czasu, ale nadal jestem nowicjuszem
Tak pozatym to lubię pograć w GTA San Andreas przez internet czyli SA-MP, szczególnie Role Play. A ostatnio trochę gram w MU Online. Moi ulubieni raperzy to: 2Pac, Spice 1, Fo' Clips, Eazy-E, ODB, Ice Cube i dużo innych. Z grup i duetów to napewno Dresta z B.G K.O, Gang Starr, Bloods & Crips i wielu innych. A trafiłem tu przypadkiem szukając jakiegoś nowego fajnego g-funku. Bo chociaż trochę go już słucham to mało o nim wiem
|
|||
|
11-04-2009, 11:57:54
|
|||
|
|||
|
Ja mam na imię Kuba mam lat 13. Najbardziej lubię G-Funk i G Rap. Moi ulubieni raperzy to : Brotha Lynch Hung , Spice 1, Biggie , Redman i inni ... A grupy to : Wu-Tang , Mobb Deep , Bloods & Crips , B.G. Knocc Out i Dresta itd .
|
|||
|
11-04-2009, 12:34:33
|
|||
|
|||
|
Siema B-Loc z kądś cię kojarze xD
|
|||
|
11-04-2009, 12:41:38
|
|||
|
|||
|
z WSCrap.pl
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

A trafiłem tutaj przez MiMiego i Scorpiona którzy mnie zaprosili na tą stronę ![[Obrazek: 25342121676169146086.png]](http://iv.pl/images/25342121676169146086.png)
Tak pozatym to lubię pograć w GTA San Andreas przez internet czyli SA-MP, szczególnie Role Play. A ostatnio trochę gram w MU Online. Moi ulubieni raperzy to: 2Pac, Spice 1, Fo' Clips, Eazy-E, ODB, Ice Cube i dużo innych. Z grup i duetów to napewno Dresta z B.G K.O, Gang Starr, Bloods & Crips i wielu innych. ![[Obrazek: quikkkk.jpeg]](http://lastfm.obsessive-media.de/10x3/quikkkk.jpeg)