Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DonGURALesko
02-06-2010, 08:24:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2011 22:22:22 przez Bartłej.)
DonGURALesko
wyszedl pierwszy klip to plyty

jaram sie nawijka Gurala w kawalku, od wczoraj katuje caly czas. bit troche jednak mnie rozczarowal ale dlatego chyba ze przyzwyczailem sie do produkcji z pierdolnieciem od Matheo - choc wstawka ta po 2 minucie genialna- palce lizac, czekam na plyte ....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-06-2010, 13:01:58
RE: DonGURALesko - Totem Lesnych Ludzi
Gural to jedyny polski raper oprócz Łony, którego bardzo lubię i ten track jest zajebisty!

"Kto się nie wyszalał za młodu, ten na starość będzie skurwysynem"
02-06-2010, 13:25:42
Nowa płyta Gurala powinna być lepsza od poprzedniej, ale ja i tak tęsknie za starym Killaz Group ;(
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-06-2010, 14:19:29
szczerze myslalem ze Gural znow bedzie nawijal o dupie marynie ale rozwalił tym kawalkiem - konkretny tekst na dobrym bicie - choc mimo wszystko moglby miec wieksze pierdolniecie podklad Tongue zanosi sie gruba plyta Big GrinBig GrinBig Grin
02-06-2010, 21:52:21
kazdy chce wieszego pierdolniecia a ja tylko sie smuce tym ze to nie to samo co stary Gural z PDG z 99 roku :/ ale i tak dobrze w porownaniu z szitem jaki zrobil ostatnio z matheo Smile

laidbackowe brzmienie tutaj znajdziesz korzenie west coastowe uniesienie pozytywne nastrojenie
moja wizja california słońce palmy, moja wizja california cos zapalmy
smoke weed everyday!
03-06-2010, 12:54:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2010 13:06:51 przez Mietek23.)
Niezly ten kawalek, napewno brzmi lepiej niz caly ten gowniany "El Polako" ale do "Betonowych Lasow" jeszcze daleko - sprawdze album jak wyjdzie bo to jedyny typ z polskiego hip hopu, ktorego kariere jeszcze sledze jakos na bierzacoSmile

Takiego Gurala chce slyszecBig Grin

[Obrazek: tumblr_lpxzneiLZJ1qks1qa.gif]
03-06-2010, 13:21:03
Gurala lubiałem na pierwszym KASTA Składzie albo Killazie peirwszym a teraz po prostu nie lubie jego twórczości. Głos ma dla mnie potęzny ale nie lubie produkcji w stylu Matheo Wink I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem Big Grin
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04-06-2010, 23:55:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2010 23:58:06 przez vasyras.)
I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem Big Grin
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=OHsADIn6bpg Beat Squad - Takie Chwile (Isaak mix) ta zwrotka Gurala jest zajebista w dodatku oldschoolowa! Polecam.

laidbackowe brzmienie tutaj znajdziesz korzenie west coastowe uniesienie pozytywne nastrojenie
moja wizja california słońce palmy, moja wizja california cos zapalmy
smoke weed everyday!
05-06-2010, 09:16:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2010 09:36:25 przez jrs24.)
mi znow strasznie pasuje Gural na bitach Matheo - zreszta moim zdaniem koles ma talent i naprawde robi tluste bity a Gural tak jak wczesniej Tede - rozwalaja na jego produkcjach. mam nadzieje ze plytka bedzie pelna zajebistych numerow bo kawalek narobil smaku ......
05-06-2010, 22:37:02
mam tego singiel..myślę , że to będzie dobra płyta..
"Inwazja Porywaczy Ciał" miała chyba zbyt duże pierdolnięcie Smile
Odpowiedz