|
DonGURALesko
|
|
02-06-2010, 08:24:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2011 22:22:22 przez Bartłej.)
|
|||
|
|||
|
DonGURALesko
wyszedl pierwszy klip to plyty
jaram sie nawijka Gurala w kawalku, od wczoraj katuje caly czas. bit troche jednak mnie rozczarowal ale dlatego chyba ze przyzwyczailem sie do produkcji z pierdolnieciem od Matheo - choc wstawka ta po 2 minucie genialna- palce lizac, czekam na plyte .... |
|||
|
02-06-2010, 13:01:58
|
|||
|
|||
|
RE: DonGURALesko - Totem Lesnych Ludzi
Gural to jedyny polski raper oprócz Łony, którego bardzo lubię i ten track jest zajebisty!
"Kto się nie wyszalał za młodu, ten na starość będzie skurwysynem"
|
|||
|
02-06-2010, 13:25:42
|
|||
|
|||
|
Nowa płyta Gurala powinna być lepsza od poprzedniej, ale ja i tak tęsknie za starym Killaz Group ;(
|
|||
|
02-06-2010, 14:19:29
|
|||
|
|||
|
szczerze myslalem ze Gural znow bedzie nawijal o dupie marynie ale rozwalił tym kawalkiem - konkretny tekst na dobrym bicie - choc mimo wszystko moglby miec wieksze pierdolniecie podklad
zanosi sie gruba plyta ![]() ![]()
|
|||
|
02-06-2010, 21:52:21
|
|||
|
|||
|
kazdy chce wieszego pierdolniecia a ja tylko sie smuce tym ze to nie to samo co stary Gural z PDG z 99 roku :/ ale i tak dobrze w porownaniu z szitem jaki zrobil ostatnio z matheo
laidbackowe brzmienie tutaj znajdziesz korzenie west coastowe uniesienie pozytywne nastrojenie moja wizja california słońce palmy, moja wizja california cos zapalmy smoke weed everyday! |
|||
|
03-06-2010, 12:54:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2010 13:06:51 przez Mietek23.)
|
|||
|
|||
|
Niezly ten kawalek, napewno brzmi lepiej niz caly ten gowniany "El Polako" ale do "Betonowych Lasow" jeszcze daleko - sprawdze album jak wyjdzie bo to jedyny typ z polskiego hip hopu, ktorego kariere jeszcze sledze jakos na bierzaco
![]() Takiego Gurala chce slyszec
|
|||
|
03-06-2010, 13:21:03
|
|||
|
|||
|
Gurala lubiałem na pierwszym KASTA Składzie albo Killazie peirwszym a teraz po prostu nie lubie jego twórczości. Głos ma dla mnie potęzny ale nie lubie produkcji w stylu Matheo
I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem
|
|||
|
04-06-2010, 23:55:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2010 23:58:06 przez vasyras.)
|
|||
|
|||
|
I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem
![]() [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=OHsADIn6bpg Beat Squad - Takie Chwile (Isaak mix) ta zwrotka Gurala jest zajebista w dodatku oldschoolowa! Polecam. laidbackowe brzmienie tutaj znajdziesz korzenie west coastowe uniesienie pozytywne nastrojenie moja wizja california słońce palmy, moja wizja california cos zapalmy smoke weed everyday! |
|||
|
05-06-2010, 09:16:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2010 09:36:25 przez jrs24.)
|
|||
|
|||
|
mi znow strasznie pasuje Gural na bitach Matheo - zreszta moim zdaniem koles ma talent i naprawde robi tluste bity a Gural tak jak wczesniej Tede - rozwalaja na jego produkcjach. mam nadzieje ze plytka bedzie pelna zajebistych numerow bo kawalek narobil smaku ......
|
|||
|
05-06-2010, 22:37:02
|
|||
|
|||
|
mam tego singiel..myślę , że to będzie dobra płyta..
"Inwazja Porywaczy Ciał" miała chyba zbyt duże pierdolnięcie
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| DJ Soina feat. donGURALesko & Qlop - Globetrotter | UrbanCity | 0 | 215 |
17-05-2011 19:30:06 Ostatni post: UrbanCity |
|

zanosi sie gruba plyta