|
DJ Glaze
|
|
03-03-2011, 20:54:44
|
|||
|
|||
|
DJ Glaze
DJ Glaze - Tego pana chyba nie trzeba przedstawiać. Producent, były członek Foesum. Wydał jeden album Ultimate Collabrations w 2002 roku, który polecam chociażby ze względu na kilka kawałków.
Jak dla mnie naprawdę dobry producent, szkoda, że jest trochę niedoceniony. Na jakiś czas usunął się ze sceny i didżejuje w klubach LA, ale już ma w planach Ultimate Collabrations 2. "I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
03-03-2011, 21:45:31
|
|||
|
|||
|
RE: DJ Glaze
Hehe wrzuciłem już dawno Me & My Cousin - Me & My, nie ma potrzeby wrzucać jednego tracka kilka razy.
Co do Glaze'a to straszna lipa, że coś chyba się posprzeczali i rozpadło się Foesum. Bo ciężko mówić o Foesum jak brakuje 1/3 grupy... Some believe in love and some believe in friends But niggas like me believe in makin' ends Kup tanią odzież dla prawdziwego OG |
|||
|
03-03-2011, 22:27:31
|
|||
|
|||
|
RE: DJ Glaze
Wiedziałem, że był na YT, ale ta gówniana wyszukiwarka nie znalazła i musiałem sam wrzucić
"I got what you want I got what you need I got nothing but gangsta funk and big fat bag of weed" YouTube Last FM |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|