|
Ceka
|
|
20-02-2012, 19:11:47
|
|||
|
|||
|
Ceka
Ceka
Uzdolniony producent oraz raper z ziemi kaliskiej (wielkopolska). Należy do Seidue.62 (Hom Goti, Famson, Dyonek, Safjan oraz miZu). Rozgłos zyskał przy współpracy z Beat Squad'em (bity do "Zapach Lata" i "O Czym Szumią Liście"), przy krążku "200 Ton" Rafiego (produkcja - tracki 3,9,10). Przez te parę lat upadków i wzlotów, debiutuje solowo krążkiem "Bardziej.62" (2012r.). Jak sam mówi, jego słowa nie powodują "rewolucji w toku myślenia słuchacza" Projekty: 2005 - Mil Mnóstwo - Chomik Wypchany Papierkami Od Gum Do Żucia (ep) 2007 - Mil Mnóstwo - Uwolnij Chomika (lp) 2009 - Seidue.62 - Hamsterdamm Studio Projekt (lp) 2010 - Ceka & miZu - 62 Mixtape Solo: 2012 - Ceka - Bardziej.62 Jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie, jak dostałem solowy krążek to naprawdę polubiłem koleszka. Prostota z dobrym głosem i pasją tworzą wybuchową mieszankę. Wcześniejszych produkcji nie przesłuchałem, ale z wolną chwilą na pewno to zrobię. (choć, nie liczę na "świetność" tych płyt , lecz się mogę grubo mylić. )"Powiększenie infa" mile widziane. ![]() Bo nie ma nic gorszego niż za syna wstyd...
|
|||
|
21-02-2012, 20:41:36
|
|||
|
|||
|
RE: Ceka
Miałem go przesłuchać wkoncu . ale jakoś nie potrafie sie zabrać , szczególnie teraz jak wyszedł LaikIke1 i VNM...
|
|||
|
03-03-2012, 09:42:40
|
|||
|
|||
RE: Ceka
![]() Bo nie ma nic gorszego niż za syna wstyd...
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

, lecz się mogę grubo mylić. )![[Obrazek: Above+the+Law+_sv.jpg]](http://userserve-ak.last.fm/serve/_/29582825/Above+the+Law+_sv.jpg)